Noutăți

Concursul de interpretare critică „Garabet Ibrăileanu” 2018

- Rezultate POSTERE: Gimnaziu și Liceu


 

- Subiecte și bareme: clasele IV-VIII; Liceu.

Repartizarea elevilor în săli


Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași organizează, în data de 21 aprilie 2018Concursul de interpretare critică „Garabet Ibrăileanu”, cu secțiunea lucrare scrisă individuală (adresată elevilor claselor IV-XII) și secțiunea postere „Plăcerea lecturii și arta privirii” (adresată elevilor claselor V-XII).

Concursul, cuprins în Calendarul concursurilor interjudețene/regionale școlare al M.E.N. și în Calendarul activităților educative regionale și interjudețene 2017, aflat la a XIV-a ediție, are ca obiectiv general creşterea interesului pentru experienţa culturală şi literară, dezvoltarea competenţelor de comunicare, a metalimbajului specific literaturii şi a schimbului de idei.
Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Spiritul critic în context actual, european”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Județean Iaşi, Facultatea de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iaşi, Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” și Asociaţia ELPAR Iaşi (Asociaţia elevi-părinţi-profesori de la Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu”).
Detalii despre organizarea și desfășurarea celor două secțiuni ale concursului se găsesc în materialele anexate. (regulament concurs, invitatie, subiecte din 2017, bibliografie)
Vă invităm cu drag să participați și la ediția din acest an!

Concursul național „Terra” 2018, faza județeană la final

Criterii pentru ocuparea posturilor vacante

Criterii specifice pentru ocuparea posturilor vacante click aici

Concursul interdisciplinar matematică-fizică-științe „Henri Coandă” 2018

Rezultate CHC 2018 ; Rezultate postere

Subiecte și bareme clasele IV și V , VI, VII, VIII

PROGRAMUL_CONCURSULUI

Repartizarea pe săli a candidaților


Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași organizează, în data de 3 martie 2018Concursul interdisciplinar matematică-fizică-științe „Henri Coandă” (lucrare scrisă individuală) și Nova-concursul „Henri Coandă” (postere - concurs pe echipe), ambele adresate elevilor claselor IV-VIII.
Concursul, cuprins în Calendarul Societății de Științe Matematice și în Calendarul activităților educative regionale și interjudețene 2017, aflat la a IX-a ediție, are ca obiectiv general stimularea potențialului creativ al elevilor prin organizarea unor probe interdisciplinare individuale şi în echipă.
Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Performanța în universul științelor – perspectivă interdisciplinară”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Județean Iaşi, Societatea de Științe Matematice din România – filiala Iaşi, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iaşi, Colegiul Național Iaşi, Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” și Asociaţia ELPAR Iaşi (Asociaţia elevi-părinţi-profesori de la Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu”).
Detalii despre organizare și desfășurare se găsesc în materialele anexate. (invitație, programa concurs, regulament concurs, subiecte)
Vă invităm cu drag să participați și la ediția din acest an!

ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE

CENTRUL DE ÎNSCRIERE CLASA PREGĂTITOARE - Nr. clase aprobate pentru anul şcolar 2018-2019: 1

TEL VERDE - 0800 816 232 - 9.00-17.00

Informații pentru părinți 

Alte informații - apasă aici 

Evaluarea psihosomatică - precizări 

Circumscripția - apasă aici

Selecție pentru înscrierea în clasa a V-a

Nr. 24 / 15.01.2018

         Prin prezenta vă informăm că pentru anul școlar 2018-2019, Colegiul Național „Garabet  Ibrăileanu” din Iași organizează selecție pentru înscrierea în clasa a V-a, a absolvenților clasei a IV-a, pe locurile rămase libere în urma înscrierii elevilor de la unitatea noastră școlară.

Elevii claselor a IV-a care obțin premii la unul dintre cele două concursuri ale școlii, au prioritate la înscrierea în clasa a V-a, an școlar 2018-2019.

În cazul în care nu se ocupă toate locurile pentru cele două clase a V-a aprobate, se va organiza o testare în data de 26 mai 2018 (la limba română și matematică), perioadă care a fost  menționată la punctul 3 din adresa ISJ nr. 11855/9.10.2017.